Inspiratie
Terug naar ervaringen

Trouwen op Aruba: vrolijk, relaxed, mooi, tot in de puntjes verzorgd, helemaal geweldig! Wij willen nog een keer….:)

Trouwdatum: 27-05-2019

Op 27 mei 2019 zijn wij, in het bijzijn van onze 15 jarige dochter, getrouwd op Aruba, in het Stadhuis van Oranjestad. GEWELDIGE DAG GEHAD!
Wij hadden de recensies gelezen over Interweddings, en die spraken ons wel aan. Maar ja, Hollanders hè? Die willen toch héél veel waar voor – het liefst – zo weinig mogelijk geld. Dus offerten opgevraagd van 2 andere Nederlandse weddingplanners, een Amerikaanse, 2 Arubaanse én bij Marco van Interweddings.
Qua prijs vielen de A's al af, qua vertrouwen en klantvriendelijkheid bleven de Nederlanders in de race, maar het contact met Marco was daarnaast ook direct al heel open en amicaal, en dus voelde dat wel heel goed.
Marco luistert goed, denkt heel erg met je mee, en biedt je dan ook een offerte op MAAT!
Oké...gaandeweg de rit kreeg Marco het wel eens te druk (goed teken toch?), haalde wel eens wat door elkaar (ach...we worden allemaal een dagje ouder....), maar was dan wel weer mans genoeg om dit te erkennen (klasse hoor!) én hij heeft het ook héél erg goedgemaakt! Hij heeft ons steeds beloofd dat alles helemaal mooi zou worden en dus goed zou komen, en aan die belofte heeft hij zich voor werkelijk 1000% gehouden! Maar ja, als je op de locatie TOPPERS hebt rondlopen.....dan durf je dat soort beloften natuurlijk ook wel te doen.
Robert, de locale weddingplanner op Aruba, is in één woord GEWELDIG!
Alles wat was afgesproken is tot in de puntjes verzorgd en zelfs nog wel meer! Niets was hem teveel of te moeilijk. Alles stond in dienst van ons, en onze dag. De arme man heeft zelfs 's-nachts nog voor ons doorgewerkt zodat wij alles wat wij nodig hadden mee konden krijgen op onze verdere huwelijksreis. Marco, koester deze lieve, gezellige, loyale, maar bovenal zéér betrouwbare en super professionele Robert! (Maar wij weten dat je dit doet...-)).
Wij bevelen Interweddings dan ook van harte aan!
Marco, nogmaals: héél erg bedankt voor deze geweldige, onvergetelijke dag!

Wim en Annie
Spring naar toolbar