Inspiratie
Terug naar ervaringen

Trouw Kos 27-07-2023

Trouwdatum: 27-07-2023

Wij hadden het geluk om Marco en Yfette Brouwer van Interweddings als onze weddingplanner te hebben voor onze bruiloft op Kos. We hebben Interweddings via Google gevonden, en vanaf het allereerste contact wisten we dat we met een professional te maken hadden.

Marco heeft echt alles tot in de puntjes geregeld en heeft onze verwachtingen overtroffen. De communicatie met hem verliep buitengewoon vlot. Hij leek bijna telepathisch te weten wat we wilden, en we hoefden vaak maar weinig woorden te gebruiken om onze visie over te brengen. Dat niveau van begrip en efficiëntie heeft de planning van onze bruiloft zoveel gemakkelijker gemaakt.

Wat betreft de locatie die Marco ons heeft voorgesteld, kunnen we alleen maar zeggen dat het zonder twijfel het mooiste was wat we ooit hebben gezien. De magische sfeer en de adembenemende omgeving maakten onze speciale dag echt onvergetelijk.

We willen Marco en Yfette Brouwer van Interweddings van harte aanbevelen aan iedereen die op zoek is naar professionele, toegewijde en getalenteerde weddingplanners. Hij heeft onze dromen werkelijkheid gemaakt en onze bruiloft tot een onvergetelijke ervaring gemaakt. Bedankt, Marco & Yfette!

Evy & Timothy De Roeve
Spring naar toolbar