Inspiratie
Terug naar ervaringen

Fantastisch!

Trouwdatum: 20-06-2022

Een recentie betekend meestal een verhaaltje schrijven, maar in dit geval hebben wij maar 1 woord die eigenlijk alles samenvat. Namelijk: FANTASTISCH!
Wat een geweldige ervaring! Uiteraard hoort je bruiloft de mooiste dag van je leven te zijn maar hoe regel je dat? Wij waren op onderzoek uit gegaan omdat wij de voorkeur gaven aan het trouwen in het buitenland. Deze zeer korte zoektocht bracht ons bij Interweddings. Na een persoonlijk gesprek in Delden met Marco waren wij nog meer overtuigd. Voor ons was het uiteraard lastig om alles uit handen te geven. Je stelt jezelf de hele tijd de vraag, "Is dit wel geregeld? Zit dit er wel bij? Hoe gaat alles in zijn werk? Is daadwerkelijk alles zo geregeld zoals wij het willen?". En daar kan ik nu achteraf maar 1 kort antwoord op geven. Ja! Alles was tot in de puntjes geregeld en de laatste vragen en onduidelijkheden werden nog besproken met de weddingplanner ter plaatse. Ook zij was fantastisch!
Interweddings en uiteraard alle mensen op de bestemming (Kos) hebben ervoor gezorgd dat wij de mooiste dag van ons leven hebben beleefd. Wij hebben elkaar de vraag ter plaatse ook meerdere malen gesteld "Waarom zou je in Nederland trouwen als je het ook hier kunt doen?" De beste keuze die we hebben kunnen maken!

Wij bevelen iedereen aan om hier eens een kijkje te nemen en te kijken of jullie droomlocatie hier tussen staat (al kan ik mij niet voorstellen dat je die hier tussen niet kunt vinden!!!!).
Een fantastische dag hebben wij beleefd, dankzij iedereen op Kos, Interweddings en uiteraard Kos zelf!!!

Stephanie
Spring naar toolbar