Inspiratie
Terug naar ervaringen

Een belevenis om nooit te vergeten

Trouwdatum: 25-07-2017

Onze wens was in Amerika te trouwen. Vooraf wilde ik de Trouwambtenaar, Fotograaf en locatie geregeld hebben.
De aanzoek was een verassing voor mijn vriendin en familie thuis. In Nederland had ik simpele ringen gekocht, omdat je deze hierna toch samen gaat uitkiezen.
In Amerika moest ik nog het aanzoek (Disney), kleding, verklaring gerechtsgebouw, en make-up en kapper regelen.
Lijkt een hoop, maar met onze contactpersoon in Nederland Marco (Interweddings) en de lokale wedding planner in Florida, Amerika is dit goed gekomen.
De trouwdag (plechtigheid Scott en foto’s Sherry) op 25-07-2017 was een mooie en zonnige dag.
Na de ceremonie die Scott op een leuke manier deed heeft Sherry veel en mooie foto’s van ons genomen. Door beide werd ruim de tijd genomen en was plezierige ervaring.

Toen we 3 weken later terug in Nederland waren kregen we via onze contact persoon Maco (Interweddings) de trouwakte gemaild. We moesten dit bij onze gemeente laten registeren en naar Marco terug sturen. Die heeft het hierna naar Den Haag gestuurd, zodat dit ook volgens de Nederlandse staat bekrachtigd is. Dit laatste duurde ongeveer 6 weken.

Een ieder die twijfelt of trouwen in het buitenland wel goed komt en twijfelen wil ik zeker aanraden te schakelen met Interweddings (https://interweddings.nl/trouwen/bestemmingen/amerika/florida/) en hun wedding planner in Florida voor de perfecte trouwdag.

Een niet onbelangrijke tip. Zorg dat je bij aankomst de telefoonnummers hebt van de wedding planner ze bellen zelf namelijk niet naar en buitenlands nummer. Dus zelf contact opnemen bij aankomst en contact onderhouden.

Sjon Koch
Trouwen in Amerika
Spring naar toolbar