Inspiratie

New York – Brooklyn Bridge

Brooklyn Bridge Park, gelegen aan de oevers van New York, is een magische trouwlocatie die bij veel koppels in de smaak valt. Hier sta je niet alleen tegenover de majestueuze wolkenkrabbers van Manhattan, maar wordt je ook omhuld door het rustgevende geluid van oceaangolven die aan land breken. De uitgestrekte locatie heeft veel ruimte voor jullie trouwceremonie eventueel samen met jullie gasten. De schitterende stranden lenen zich perfect voor foto- en videoshoots die regelrecht uit een glossy magazine lijken te komen.

Hoewel je hier geen tuinhuisjes of hoge rotsen vindt zoals in Central Park, is het de ideale plek voor wie ooit gedroomd heeft van een strandbruiloft met de skyline van Manhattan op de achtergrond. De omgeving is ook rijk aan vermaak: verwen je smaakpapillen bij de Brooklyn Ice Cream Factory of geniet van een voortreffelijk diner in een van de chique restaurants direct aan het water. Voor stellen op zoek naar een unieke trouwervaring combineert Brooklyn Bridge Park het beste van stadsleven met een vleugje strandromantiek.

Een aanrader voor bruiloften is het Brooklyn Bridge Park. Deze plek biedt prachtige locaties voor je ceremonie. Vanaf het park aan het water geniet je van twee werelden: je hebt het geluid van golven op de kustlijn, terwijl de indrukwekkende wolkenkrabbers van New York op de achtergrond staan. Deze locatie is ook perfect voor fotosessies. Je Interweddings fotograaf kent hier alle perfecte hoeken om de mooiste momenten van je bruiloft vast te leggen.

Stad
Strand
  • € 2.408,- per bruidspaar
  • € 4.325,- per bruidspaar

Informatie
aanvragen

Spring naar toolbar