Inspiratie

Combinatiereis Safari en strand; Zuid-Afrika en trouwen op Mauritius

Ervaar het beste van beide werelden tijdens deze reis: een avontuurlijke safari in het wildrijke Zuid-Afrika en een ontspannen verblijf op een tropisch wit zandstrand in de Indische Oceaan. Speciaal ontworpen voor de Zuid-Afrikaanse wintermaanden van juni tot augustus, biedt deze reis de perfecte combinatie van opwindende activiteiten en ontspanning.

Verken het beroemde Krugerpark en het naburige privéreservaat Sabi Sand tijdens wandelsafari’s, game drives per jeep en mountainbiketochten, waarbij u een grote kans heeft om alle ‘Big Five’ dieren en andere wilde dieren te spotten. Daarnaast biedt de reis een kijkje in de geschiedenis en cultuur van Zuid-Afrika met een fietstour door Soweto en een bezoek aan het Apartheidsmuseum in Johannesburg.

Na deze avonturen kunt u ontspannen en tot rust komen in een luxe resort op het tropische eiland Mauritius, waar u kunt genieten van zon, zee en strand. Het resort biedt een scala aan faciliteiten, waaronder diverse watersportactiviteiten, om uw verblijf onvergetelijk te maken. Profiteer ook van de voordelige hotelprijzen tijdens uw verblijf op Mauritius gedurende deze wintermaanden.

Avontuurlijk
Strand
  • € op aanvraag per bruidspaar

Informatie
aanvragen

Spring naar toolbar