Inspiratie

Trouwen in Overijssel

In Overijssel kun je op allerlei verschillende locaties trouwen. Denk aan mooie locaties in het bos of op een karakteristieke locatie in de regio Twente.

Trouwen in Delden en directe omgeving

In Delden en de omgeving van Delden zijn er tal van mogelijkheden om een mooie bruiloft te organiseren. Delden is een stadje met slechts 7.400 inwoners en heeft daardoor een knusse sfeer. In Delden zijn allerlei bezienswaardigheden en locaties om te trouwen als de Nieuwe Blasiuskerk, de Oude Blasiuskerk, de Kroon aan de Markt, de Rentmeesterij en het Zoutmuseum. Rond Delden vind je een kasteel, watertoren, de Noordmolen, maar ook leuke restaurants en feestlocaties.

Trouwen in de regio Twente

Volgens veel stelletjes is de regio Twente het mooiste gebied om elkaar het ja-woord te geven. Binnen deze regio zijn vooral bij Delden en omgeving in de gemeente Hof van Twente mooie trouwlocaties te vinden. De aanwezigheid van allerlei restaurants en hotels maakt de regio Twente zeer geschikt om in de avond een feest te organiseren. In de regio Twente kun je ook terecht voor een fotoshoot op landgoed Twickel bij het kasteel en trouwen op buitenlocaties als bijv. Hotel Carelshaven en partycentrum Weijenborg.

Andere trouwlocaties in Overijssel

Wil je op een andere locatie in Overijssel trouwen? Dan kan dat natuurlijk ook. Denk aan leuke plaatsen als Dalfsen, Ommen, Hellendoorn of bijv. Delden. Om deze dag zo mooi mogelijk te maken zoek je het liefst nu al naar een geschikte trouwlocatie.

Romantisch
Stad
  • € 1.950,- per bruidspaar

Informatie
aanvragen

Spring naar toolbar