Inspiratie

Tenerife – Spanje

Trouwen op Tenerife SpanjeTenerife is een mooi eiland voor een perfect huwelijksfeest waar niet alleen zon, zee, strand en romantische zonsondergangen, maar ook bergen, unieke vulkanische landschappen en prachtige sterrenhemels het decor kan vormen van een magisch huwelijksfeest.

Daarnaast kan je steevast culinair genieten van zowel de typische Canarische keuken als de fijne internationale gastronomie. Maar wat vooral loont is dat je budget meer toelaat dan normaal. De prijzen van locatie, catering en faciliteiten op Tenerife liggen een stuk lager dan in Nederland, onder andere door het ontbreken van de btw-heffing en de toepassing van de voordelige belastingtarieven.

De temperatuur schommelt in Tenerife het hele jaar door tussen een aangename 20 en 30 graden. Zelfs in de winter is het klimaat heerlijk zodat er kan genoten worden van een prachtig outdoor feest. Een droomhuwelijk in combinatie met een huwelijksreis, in intieme kring of met een gezellige bende familie en vrienden, alles kan. Tenerife is ook een levendig eiland met mogelijkheid tot uitstappen, waterpret, cultuur, sport en zoveel meer. Wij helpen eveneens met het vinden van accommodatie en excursies.

Strand
  • € 2.378,- per bruidspaar

Informatie
aanvragen

Spring naar toolbar