Inspiratie

St. Maarten

St. Maarten wordt al ruim 330 jaar vreedzaam gedeeld: in het noorden ligt het Franse gedeelte St. Martin en in het zuiden het Nederlandse St. Maarten. Het eiland telt maar liefst 36 stranden, diverse baaien, volop eetgelegenheden en veel (water)sportfaciliteiten. Het Nederlandse deel heeft een inter­nationaal karakter. Hier kunt u tax free ­winkelen en ’s avonds genieten van een ­bruisend uitgaansleven. Wilt u het rustiger aan doen, dan biedt de Franse hoofdstad Marigot met al haar terrasjes de charme van een Franse badplaats.

De Bovenwindse eilanden Saba & St. Eustatius liggen net als St. Maarten ten noordoosten van Aruba, Bonaire en Curaçao. De voer­taal is er Engels. Zowel Saba als St. Eustatius beschikt over een schitterende natuur en ongekende duik­mogelijkheden. Op deze paradijselijke eilanden komt u helemaal tot rust.

Deze trouwarrangementen kunnen worden geboekt in combinatie met ieder hotel op St. Maarten. Interweddings heeft voor jullie een kleine selectie van de mogelijkheden gemaakt. Informeer naar de mogelijkheden.

Trouwen op St. Maarten Mullet Bay Beachtrouwen op st maarten strand

Romantisch
Strand
  • € 2.595,- per bruidspaar

Informatie
aanvragen

    Wanneer je dit formulier gebruikt, ga je akkoord met de opslag en verwerking van jouw gegevens door deze website.

    Spring naar toolbar