Inspiratie

St. Maarten

St. Maarten wordt al ruim 330 jaar vreedzaam gedeeld: in het noorden ligt het Franse gedeelte St. Martin en in het zuiden het Nederlandse St. Maarten. Het eiland telt maar liefst 36 stranden, diverse baaien, volop eetgelegenheden en veel (water)sportfaciliteiten. Het Nederlandse deel heeft een inter­nationaal karakter. Hier kunt u tax free ­winkelen en ’s avonds genieten van een ­bruisend uitgaansleven. Wilt u het rustiger aan doen, dan biedt de Franse hoofdstad Marigot met al haar terrasjes de charme van een Franse badplaats.

De Bovenwindse eilanden Saba & St. Eustatius liggen net als St. Maarten ten noordoosten van Aruba, Bonaire en Curaçao. De voer­taal is er Engels. Zowel Saba als St. Eustatius beschikt over een schitterende natuur en ongekende duik­mogelijkheden. Op deze paradijselijke eilanden komt u helemaal tot rust.

Deze trouwarrangementen kunnen worden geboekt in combinatie met ieder hotel op St. Maarten. Interweddings heeft voor jullie een kleine selectie van de mogelijkheden gemaakt:

St. Maarten Divi Little Bay Beach Resort

Divi Little Bay Beach Resort ***

Rustige ligging aan het strand, op een privé-schiereilandje tussen twee prachtige baaien, Little Bay en Great Bay. Het levendige centrum van Philipsburg ligt op ca. 10 minuten loopafstand en de luchthaven bevindt zich op ca. 10 km afstand. Naast het resort ligt Fort Amsterdam.

Faciliteiten

Het resort beschikt over drie zwembaden met zonneterras en ligbedden. Er zijn vier restaurants en twee bars. In het Toucan’s Café kunt u terecht voor ontbijt en diner, met regelmatig thema-avonden en live-muziek. Voor de lunch kunt u terecht in het openlucht Seabreeze Restaurant met een schitterend uitzicht op zee. Verder is er het Bayview Café waar u koffie en sandwiches kunt bestellen en op het strand vindt u Gizmo’s Grill voor snacks.

Het resort beschikt over een spa, fitness-centre en enkele winkeltjes. Overdag is er een activiteitenprogramma en ‘s avonds regelmatig entertainment. U kunt er ook tennissen en op het strand is een watersportcentrum waar u kunt windsurfen, kajakken, zeilen en waterskiën. U kunt gratis gebruikmaken van de badhanddoeken.

Romantisch
Strand
  • € 2.595,- per bruidspaar

Informatie
aanvragen

Wanneer je dit formulier gebruikt, ga je akkoord met de opslag en verwerking van jouw gegevens door deze website.