Inspiratie

St. Lucia – Ti Kaye Resort & Spa

St. Lucia is een eiland met een sensationeel landschap: torenhoge bergen, weelderig begroeide valleien, bananen­plantages, regenwouden, de vulkaan Mount Gimie en de romantische Marigot baai. Het eiland staat bekend om de Pitons: indrukwekkende tweelingspitsen die loodrecht uit zee omhoog rijzen. Castries, de hoofdstad, heeft een kleurrijke markt. Tenslotte kent het eiland romantische strandjes voor een tropische bruiloft.

Ti Kaye betekent ‘klein huisje’ in het Creools, dit unieke resort bestaat dan ook uit meerdere huisjes, die zo tegen de heuvel gebouwd zijn dat alle kamers een prachtig uitzicht bieden over de baai. Rustig gelegen aan het strand van Anse Cochon, dat per trap bereikbaar is. Op zwemafstand van het resort ligt het huisrif, ideaal voor duikers en snorkelaars. Op ca. 80 minuten van de internationale luchthaven Hewanorra en ca. 40 minuten rijden van de nationale luchthaven Vigie.

Ti Kaye Resort is gelegen op een afgelegen heuvel met uitzicht op de Caribische Zee, biedt het resort charmante, rieten huisjes met privébalkons en hangmatten, perfect voor iedereen die op zoek is naar rust en ontspanning. Gasten kunnen genieten van heerlijke culinaire ervaringen, verfrissende cocktails aan de strandbar en tal van wateractiviteiten. Het resort legt een sterke nadruk op duurzaamheid en werkt hard om de natuurlijke schoonheid van het eiland te behouden.

Romantisch
Strand
  • € 2.130,- per bruidspaar

Informatie
aanvragen

Ervaringen

 
Bruiloft Ti Kaye
Nick & Anne
14-02-2024

Wij zijn twee weken geleden getrouwd op Saint Lucia vanuit Ti Kaye. Prachtige locatie, mooi weer en alles was goed geregeld. Marco heeft ons van te voren stap voor stap door alle procedures heen geholpen en gezorgd dat de dag helemaal verlopen is...
Lees verder...

Spring naar toolbar