Inspiratie

St. Lucia – Jade Mountain

Jade Mountain Resort op het prachtige eiland St. Lucia is een toevluchtsoord dat luxueuze accommodatie combineert met adembenemende natuurlijke schoonheid. Gelegen hoog boven de Caribische Zee, biedt dit exclusieve resort een unieke ervaring voor reizigers die op zoek zijn naar ultieme ontspanning en romantiek.

De architectuur van Jade Mountain is opmerkelijk en onderscheidt zich door zijn open ontwerp. De kamers, die “heiligdommen” worden genoemd, hebben geen vierde muur, waardoor gasten kunnen genieten van een ononderbroken uitzicht op de majestueuze Pitons, twee vulkanische bergen die uit de zee oprijzen. Elke kamer beschikt over een eigen infinity pool, en de inrichting is weelderig en modern, met lokale materialen en kunstwerken die de natuurlijke omgeving weerspiegelen.

Het resort biedt ook uitstekende eetgelegenheden, waar gasten kunnen genieten van gastronomische gerechten bereid met verse, lokale ingrediënten. Daarnaast kunnen stellen genieten van privé-dineropties op hun eigen terras met uitzicht op de zee bij zonsondergang.

Romantisch
  • € 1.995,- per bruidspaar

Informatie
aanvragen

Spring naar toolbar