Inspiratie

Sonesta Maho Beach Resort – St. Maarten

Het prachtige Sint Maarten is een tropische locatie met een Nederlands tintje. Voor veel verliefde stelletjes een droomlocatie om elkaar het ja-woord te geven. Wanneer je voor het Sonesta Maho Beach Resort op Sint Maarten kiest ga je voor een resort dat alles in zich heeft om optimaal te genieten. Denk aan een prachtige spa en zelfs een waterpark voor de kinderen. Ook voor kinderen is het Sonesta Maho Beach Resort een paradijs!

Faciliteiten op het Sonesta Maho Beach Resort

Het Sonesta Maho Beach Resort beschikt over verschillende faciliteiten. Denk aan:

• Restaurants

In het Sonesta Maho Beach Resort zijn allerlei aantrekkelijke restaurants en barren te vinden. Je kunt denken aan een internationaal en Chinees restaurant en verschillende à la carte restaurants. Geniet er samen of met jouw gasten! Beleef de zonsondergang of geniet romantisch onder het kaarslicht.

• Zwembad en wellness

Bij de temperaturen op Sint Maarten hoort uiteraard ook de verkoeling van het zwembad. Dit resort beschikt over twee buitenbaden: een waterpark en een zwembad met zoet water. Daarnaast kun je heerlijk gemasseerd worden, in de sauna gaan of een bezoekje brengen aan de schoonheidssalon en spa.

• Entertainment voor de kinderen

Wanneer je jouw bruiloft organiseert op het Sonesta Maho Beach Resort en jouw kinderen meeneemt is het prettig als zij zich ook vermaken. Dit wordt opgelost met de Maho Kids Club, er zijn daar tal van activiteiten voor de kinderen. Op ieder moment worden ze vermaakt!

Wil je een gokje wagen in het casino? Of naar één van de vijf barren op het resort? Ook al deze faciliteiten kun je op het Sonesta Maho Beach Resort vinden. Niemand hoeft zich te vervelen!

Romantisch
Strand
  • € 2.595,- per bruidspaar

Informatie
aanvragen

Spring naar toolbar