Inspiratie

Same Sex huwelijk – St. Maarten

Het prachtige eiland St. Maarten, met zijn duale Franse en Nederlandse invloeden, is een levendig toevluchtsoord voor mensen van alle achtergronden en oriëntaties. In de afgelopen jaren heeft het eiland progressieve stappen gezet om inclusiviteit en gelijkheid te bevorderen, wat blijkt uit de acceptatie van het huwelijk tussen partners van hetzelfde geslacht.

In het Nederlandse deel van St. Maarten is het homohuwelijk in de wet vastgelegd, in lijn met de brede Nederlandse erkenning van LGBTQ+ rechten. Dit is een monumentale prestatie die een duidelijk signaal afgeeft dat liefde en verbinding, ongeacht de seksuele geaardheid, universeel en gelijkwaardig gevierd worden. Door deze acceptatie zijn er op St. Maarten vele adembenemende locaties beschikbaar voor stelletjes van hetzelfde geslacht om hun liefde en toewijding aan elkaar te bezegelen.

Het bruisende nachtleven, de warme, gastvrije cultuur en de talloze idyllische trouwlocaties maken St. Maarten een perfecte bestemming voor stellen die hun verbintenis op een romantische en pittoreske manier willen vieren. De stranden, omlijst door azuurblauwe wateren en parelwitte zandstranden, de weelderige tuinen en de stijlvolle resorts bieden talloze mogelijkheden voor zowel ceremonieën als feesten.

Daarnaast biedt St. Maarten uitgebreide trouwarrangementen, waaronder zorgvuldig samengestelde ceremonies voor stellen van hetzelfde geslacht, aangepast aan hun individuele behoeften en wensen. Wij hebben ruime ervaring in het organiseren van same-sex huwelijken en kunnen helpen bij het regelen van alles, van de trouwlocatie tot de juridische formaliteiten.

St. Maarten is een uitstekende bestemming voor stellen van hetzelfde geslacht die hun huwelijk willen vieren. De inclusiviteit van het eiland, samen met zijn natuurlijke schoonheid en prachtige stranden, maakt het een paradijs voor de viering van de liefde in al haar vormen.

Strand
  • € 2.695,- per bruidspaar

Informatie
aanvragen

Spring naar toolbar