Inspiratie

Same Sex huwelijk Nieuw Zeeland – Westport

In het pittoreske Westport, Nieuw-Zeeland, is het homohuwelijk een prachtige viering van liefde en gelijkheid geworden. Koppels hebben nu de mogelijkheid om elkaar het ‘ja-woord’ te geven op een van de best bewaarde geheimen van het land, bekend als ‘The Arches’. Slechts een klein eindje rijden van Westport, biedt deze betoverende locatie de perfecte setting voor een intieme bruiloft te midden van verborgen schatten.

Bij laag water wordt ‘The Arches’ onthuld, een magische plek waar de zee en majestueuze zandstenen rotsformaties samenkomen. Deze afgelegen trouwlocatie biedt kilometers aan adembenemend zeezicht en een achtergrond die doordrenkt is van natuurlijke schoonheid. Hier kunnen koppels die door Nieuw-Zeeland reizen hun trouwbeloften uitwisselen met enkel het serene geluid van de oceaan en de indrukwekkende ‘Arches’ om hen heen.

Ver weg van de drukte van toeristische attracties, kunnen paren hier in alle rust en privacy genieten van een unieke ceremonie. Het homohuwelijk in Westport is een viering van inclusie en diversiteit, waar stellen de vrijheid hebben om hun liefde te uiten op een van de meest prachtige locaties die Nieuw-Zeeland te bieden heeft.

Of het nu gaat om een romantische huwelijksreis of een avontuurlijke rondreis, ‘The Arches’ biedt een onvergetelijke ervaring voor koppels die willen trouwen te midden van ongerepte natuur. Het homohuwelijk in Westport viert niet alleen de liefde, maar ook de vrijheid om te trouwen waar men het meest verlangt, en in dit geval is dat op een van de mooiste en meest unieke locaties die het land te bieden heeft.

Strand
  • € 2.518 per bruidspaar

Informatie
aanvragen

Spring naar toolbar