Inspiratie

Same Sex huwelijk Nieuw-Zeeland – Wanaka Lake

In Nieuw-Zeeland is het mogelijk voor same-sex koppels om te trouwen en het land staat bekend om zijn progressieve en inclusieve houding ten aanzien van het homohuwelijk. Wanaka, een prachtige stad in Nieuw-Zeeland, biedt een romantische en avontuurlijke setting voor same-sex stellen die willen trouwen.

Het homohuwelijk in Wanaka is een bijzonder en betekenisvol moment voor stellen die hun liefde willen bezegelen. Met zijn adembenemende natuurlijke landschappen, waaronder bergen, meren en uitgestrekte valleien, biedt Wanaka een idyllische achtergrond voor bruiloften. Stellen kunnen ervoor kiezen om elkaar het jawoord te geven te midden van de majestueuze bergtoppen of aan de oevers van het serene Lake Wanaka.

De lokale gemeenschap in Wanaka verwelkomt en ondersteunt same-sex koppels bij het plannen van hun huwelijk. Er zijn tal van locaties, accommodaties en trouwdiensten beschikbaar die speciaal gericht zijn op de behoeften en wensen van LGBTQ+ stellen.

Naast de romantische setting biedt Wanaka ook avontuurlijke mogelijkheden voor stellen die van een beetje adrenaline houden. Van paragliden en helikoptervluchten tot wandelen en fietsen door de prachtige omgeving, Wanaka heeft voor elk wat wils.

Het homohuwelijk in Wanaka vertegenwoordigt de vooruitgang en acceptatie die Nieuw-Zeeland heeft bereikt op het gebied van LGBTQ+-rechten. Het biedt same-sex koppels de kans om hun liefde te vieren op een plek die zowel romantisch als avontuurlijk is, waardoor het een onvergetelijke en unieke ervaring wordt.

Avontuurlijk
Sneeuw
  • € 3.725,- (vanaf) per bruidspaar

Informatie
aanvragen

Spring naar toolbar