Inspiratie

Same Sex huwelijk New York – Central Park

Het homohuwelijk of same-sex huwelijk in New York Central Park is een hartverwarmende realiteit geworden voor vele stellen over de hele wereld. Met zijn betoverende landschappen, iconische bezienswaardigheden en romantische ambiance vormt Central Park een idyllisch decor voor het voltrekken van dit bijzondere huwelijk.

Stelt je eens voor dat jullie elkaar het jawoord geven te midden in de natuur van Central Park, omringd door de adembenemende skyline van New York. Het park biedt diverse pittoreske locaties die perfect zijn voor een ceremonie, zoals de beroemde Bow Bridge, Bethesda Terrace met zijn fontein en terras, of de bloemrijke Conservatory Garden. Deze bijzondere plekken bieden de ideale setting voor stellen van gelijk geslacht om hun liefde voor elkaar te bekrachtigen en een onvergetelijke trouwdag te beleven.

Trouwen in Central Park biedt tevens talloze mogelijkheden voor prachtige trouwfoto’s. Van de romantische bankjes langs de kronkelende paden tot het majestueuze Belvedere Castle, elke hoek van het park vormt een fotogeniek decor voor het vastleggen van kostbare herinneringen. Stellen kunnen met trots terugkijken op deze foto’s en de liefdevolle momenten keer op keer herbeleven.

Bovendien wordt de nabijheid van Central Park tot andere bezienswaardigheden in New York, zoals Times Square en Top of the Rock, een toegevoegde bonus voor het plannen van een huwelijksreis. Het bruidspaar en hun gasten kunnen genieten van de bruisende energie van de stad en zich onderdompelen in de diverse culinaire en culturele ervaringen die New York te bieden heeft. De stad wordt een speeltuin voor het bruidspaar om hun liefde te vieren en te koesteren.

Kortom, het homohuwelijk in Central Park is een magische en betekenisvolle ervaring. Het park biedt het perfecte decor voor een betoverende ceremonie en stelt stellen van gelijk geslacht in staat om op een unieke manier hun liefde te vieren. Of ze nu New Yorkers zijn of bezoekers vanuit verre oorden, Central Park is de ideale plek om een levenslange herinnering te creëren aan hun wederzijdse liefde en verbintenis.

Met zoveel romantische en avontuurlijke mogelijkheden in het vooruitzicht, is het homohuwelijk in New York Central Park een droom die werkelijkheid wordt voor vele bruidsparen die op zoek zijn naar een buitengewone trouwervaring in een van ‘s werelds meest iconische steden.

Stad
  • € 2.408,- per bruidspaar
  • € per bruidspaar
  • € 6.350,- per bruidspaar
  • € op aanvraag per bruidspaar

Informatie
aanvragen

Spring naar toolbar