Inspiratie

Same Sex huwelijk Malta en Gozo

In het hart van de Middellandse Zee, ten zuiden van Sicilië, bevindt zich de prachtige Maltezer Archipel. Al duizenden jaren is deze plek een ontmoetingspunt voor oude en moderne zeelieden, en de invloeden van talloze culturen zijn hier duidelijk zichtbaar. De eilanden Malta, Gozo en Comino hebben meer dan 7000 jaar lang dienst gedaan als thuis, voedselbron en toevluchtsoord voor de mensheid.

Wat Malta zo uniek maakt, is dat een aanzienlijk deel van het rijke verleden van deze archipel nog steeds tastbaar aanwezig is. In vergelijking met andere landen heeft Malta een opmerkelijk hoog aantal monumenten op de Werelderfgoedlijst. Een bezoek aan plaatsen zoals Mdina en de indrukwekkende vestingwerken rondom Valletta is dan ook een absolute aanrader.

Met het hele jaar door zonneschijn en kristalhelder water bieden de eilanden een buitengewone setting voor een bruiloft of huwelijksreis. Maar wat Malta echt bijzonder maakt, is het feit dat het land vooroploopt als het gaat om inclusiviteit en gelijke rechten. In 2017 voegde Malta zich bij de groep vooruitstrevende landen die het huwelijk openstelden voor mensen van hetzelfde geslacht.

Het same-sex huwelijk is nu legaal op de eilanden, waardoor stellen van alle geslachten de vrijheid hebben om hun liefde en verbintenis te vieren. Deze vooruitstrevende stap heeft van Malta een gastvrije bestemming gemaakt voor stellen die hun liefde willen bezegelen in een land dat diversiteit en gelijkheid omarmt.

Of je nu droomt van een intieme ceremonie in het stadhuis, een privé restaurant, een van de vele palazzo’s of een romantische viering in een luxe resort, Malta biedt een scala aan mogelijkheden om jouw speciale dag perfect te maken. De pittoreske locaties, adembenemende natuur en warme gastvrijheid van de Maltese bevolking zorgen ervoor dat je huwelijk een onvergetelijke ervaring wordt.

Romantisch
Stad
  • € 1.285,- per bruidspaar
  • € 2.285,- per bruidspaar
  • € 4.648,- per bruidspaar
  • € 5.960,- per bruidspaar
  • € op aanvraag per bruidspaar

Informatie
aanvragen

Ervaringen

Trouwen Haven Malta 
Huwelijk op Malta
Marcel en Inge
21-06-2018

Wij zijn op 21 juni 2018 op Malta in het huwelijk getreden. Door Marco en zijn team is goed geluisterd naar onze wensen en zijn deze uitstekend vertaald. De voorbereiding verliep door de prettige communicatie naar wens en wij werden tijdig van...
Lees verder...

Spring naar toolbar