Inspiratie

Same sex – Bonaire

Welkom op het prachtige eiland Bonaire, een ongerepte Caribische bestemming waar magie en schoonheid samenkomen. Hier op dit kleine vakantieparadijs vinden jullie niet alleen eindeloze mogelijkheden om te genieten van het eiland, de zee en de vele excursies, maar ook een plek waar liefde alle kleuren van de regenboog kan laten stralen.

Voor koppels van hetzelfde geslacht is Bonaire een bijzonder inclusieve bestemming. Het homohuwelijk is hier officieel erkend, waardoor jullie liefde met open armen wordt ontvangen en gelijk wordt gesteld aan alle andere huwelijken. Het eiland heeft een progressieve en tolerante cultuur, wat het een veilige en warme omgeving maakt om jullie liefde te vieren en jullie leven samen te beginnen.

Geen trouwplannen zouden compleet zijn zonder een vleugje Caribische gastvrijheid. Gelukkig staan onze ervaren weddingplanners klaar om jullie te ontzorgen en te helpen bij het creëren van jullie droombruiloft. Van intieme strandceremonies met zonsondergangen als achtergrond, tot weelderige tuinfeesten omringd door tropische bloemen, jullie kunnen erop vertrouwen dat elk detail met liefde en zorg wordt georganiseerd.

Bonaire verwelkomt jullie met open armen, niet alleen voor jullie trouwdag, maar ook voor een romantische huwelijksreis om samen het begin van jullie leven als getrouwd stel te vieren. Geniet van de serene stranden, verken de fascinerende onderwaterwereld tijdens het snorkelen of duiken, en laat de magie van het eiland jullie hart verwarmen.

Het Caribische eiland Bonaire is een paradijselijke bestemming waar liefde wordt gevierd, en waar bruidsparen van alle geslachten de schoonheid van een huwelijk kunnen ervaren, omringd door de schitterende natuur en de warmte van de lokale bevolking. Hier kunnen jullie een kostbare herinnering creëren die een leven lang meegaat.

Dus, laat de zorgen varen en omarm de liefde op Bonaire. Met zijn idyllische omgeving, gastvrijheid en erkenning van het homohuwelijk, zal dit eiland jullie een onvergetelijke ervaring bieden die jullie harten voor altijd zal verbinden.

Homohuwelijk op Bonaire strand
Schelpen op trouwlocatie Bonaire
Romantisch
Strand
  • € 1.720,- per bruidspaar
  • € 2.195,- per bruidspaar

Informatie
aanvragen

Ervaringen

 
Perfect geregeld was een top dag op Bonaire!
Maurits & Maaike
28-08-2023

De bruiloft was perfect geregeld! Marco is heel duidelijk met het communiceren en het uitleggen. Als je in het buitenland gaat trouwen dan zouden wij Interweddings zeker...
Lees verder...

 
Onvergetelijke dag!
Pieter en Helen
23-09-2023

Een dag om nooit meer te vergeten. Alles was perfect geregeld door Marco van Interweddings en Amina (weddingplanner op Bonaire)die ons begeleide op Bonaire. Echt alles was en werd uit handen genomen om zo een onvergetelijke dag te creëren. Make-up,...
Lees verder...

same sex huwelijk bonaire interweddings 
Secret wedding
Marijn en Anne-Louise
22-09-2022

In zeer korte tijd is het Interweddings gelukt om onze geheime bruiloft op Bonaire te regelen. Onze weddingplanner ter plaatse Amina was echt geweldig! Zij en een vriendin van haar waren onze getuigen en deden dit met veel enthousiasme! Doordat het...
Lees verder...

Spring naar toolbar