Inspiratie

Renewal Venetië

Het symbolisch huwelijk en de vernieuwing van de geloften (renewal of the vows) zijn twee bijzondere ceremonies die plaatsvinden in de prachtige stad Venetië, Italië. Venetië, met zijn romantische grachten, adembenemende architectuur en rijke culturele erfgoed, is een van de meest romantische bestemmingen ter wereld. Voor koppels die hun liefde willen vieren en versterken, biedt deze betoverende stad de perfecte setting.

Een symbolisch huwelijk is een ceremonie die de liefde tussen twee mensen viert, maar juridisch gezien geen rechtsgeldigheid heeft. Het is een manier voor koppels om hun verbintenis en toewijding aan elkaar te uiten, vaak in het bijzijn van familie en vrienden. Venetië, met zijn romantische sfeer en historische charme, biedt een idyllische achtergrond voor deze ceremonie. Stel je voor dat je elkaar het jawoord geeft terwijl je in een gondel door de grachten glijdt, omringd door de prachtige architectuur van de stad.

De vernieuwing van de geloften is een ceremonie waarbij een getrouwd stel hun trouwgeloften vernieuwt. Het is een speciale gelegenheid om de liefde en verbondenheid die ze delen te vieren en te bevestigen. Venetië is een populaire bestemming voor koppels die hun geloften willen vernieuwen vanwege de romantische ambiance en de betoverende omgeving. Of het nu plaatsvindt op een van de historische pleinen van de stad, in een schilderachtige tuin of in een van de prachtige historische gebouwen, de ceremonie is gevuld met emotie en romantiek.

Romantisch
Stad
  • € 1.895,- per bruidspaar

Informatie
aanvragen

Spring naar toolbar