Inspiratie

Renewal St. Lucia – Ti Kaye Resort & Spa

St. Lucia betovert met haar spectaculaire landschap: majestueuze bergen, weelderige valleien, bananenplantages, regenwouden, de imposante vulkaan Mount Gimie, en de romantische Marigot Bay. De beroemde Pitons, twee torenhoge pieken die uit de zee oprijzen, zijn een icoon van het eiland. In de hoofdstad Castries bruist een kleurrijke markt, terwijl afgelegen stranden een idyllische setting bieden voor een tropische bruiloft.

Ti Kaye, Creools voor ‘klein huisje’, is een uniek resort dat harmonieus op een heuvel is gebouwd, met elk huisje genietend van een adembenemend uitzicht over de baai. Gelegen aan het rustige strand van Anse Cochon, bereikbaar via trappen, is het resort een paradijs voor duikers en snorkelaars vanwege het nabijgelegen huisrif. Bereikbaar op ongeveer 80 minuten van de internationale luchthaven Hewanorra en 40 minuten van de nationale luchthaven Vigie.

Ti Kaye Resort, rustig genesteld op een afgelegen heuvel met uitzicht op de Caribische Zee, biedt charmante rieten huisjes met privébalkons en hangmatten – een perfect toevluchtsoord voor wie rust en ontspanning zoekt. Gasten worden verwend met culinaire lekkernijen, verfrissende cocktails aan de strandbar en een overvloed aan wateractiviteiten. Het resort heeft een sterke toewijding aan duurzaamheid en zet zich in voor het behoud van de natuurlijke schoonheid van het eiland.

Strand
  • € 1.925,- per bruidspaar

Informatie
aanvragen

Spring naar toolbar