Inspiratie

Renewal Rome

Het symbolische huwelijk en de vernieuwing van de huwelijksgeloften zijn twee prachtige en betekenisvolle ceremonies die plaatsvinden in de prachtige stad Rome, Italië. Rome staat bekend om zijn rijke geschiedenis, romantische sfeer en adembenemende locaties, waardoor het de ideale bestemming is voor deze speciale vieringen.

Een symbolisch huwelijk is een ceremonie die de liefde en verbintenis tussen twee mensen viert, zonder dat het juridisch bindend is. Het biedt stellen de mogelijkheid om hun geloften af te leggen en hun toewijding aan elkaar te vernieuwen op een manier die voor hen persoonlijk betekenisvol is. Rome biedt talloze betoverende locaties voor dit soort ceremonieën, zoals historische tuinen, prachtige villa’s en pittoreske kerken. Stellen kunnen kiezen voor een intieme ceremonie met alleen hun naaste familie en vrienden of een grotere viering met een uitgebreide gastenlijst.

De vernieuwing van de huwelijksgeloften is een viering die vaak wordt gekozen door stellen die al vele jaren getrouwd zijn. Het is een speciale gelegenheid om hun liefde en toewijding aan elkaar te eren en te vieren. Rome biedt een scala aan romantische settings voor deze bijzondere gebeurtenis. Stellen kunnen ervoor kiezen om hun geloften opnieuw af te leggen in de schaduw van het Colosseum, op de prachtige Spaanse Trappen of zelfs in de weelderige tuinen van het Vaticaan. Door hun geloften opnieuw uit te spreken op zo’n historische en magische plek, wordt de ceremonie doordrenkt met betekenis en symboliek.

Stad
  • € 3.495,- per bruidspaar

Informatie
aanvragen

Spring naar toolbar