Inspiratie

Renewal Paradise Cove Boutique Hotel – Mauritius

Paradise Cove Boutique Hotel, lid van de Small Luxury Hotels of the World, ligt aan de noordkust van Mauritius, in Anse la Raie. Het is de ideale locatie voor een kleinschalig adults-only hotel en garandeert zo een vredige en rustige vakantie voor de vernieuwing van jullie geloften op een tropische romantische bestemming.

Het hotel combineert op harmonieuze wijze de traditionele architectuur van Mauritius met hedendaagse exotische decoratie. Overal hout … een echte getuige van de invloed van de stijl van de oorspronkelijke Oost-Indische Compagnie.

In het hotel kan iedereen rustig genieten van de schoonheid en het karakter van dit hotel. Daarnaast biedt het schiereiland met zijn nieuwe Infinity Pool met uitzicht op de turquoise lagune een spectaculair uitzicht op de noordelijke eilanden. Het Indigo restaurant en de pop-in bar vormen een echte uitnodiging voor iedereen die op zoek is naar een levendige en trendy sfeer aan zee.

Dit alles, samen met het attente en glimlachende personeel, de persoonlijke service, de Club Lounge en Spa, maakt het Paradise Cove Boutique Hotel de plek waar jullie samen de momenten kunnen delen en tijdens jullie reis voor de vernieuwing van jullie geloften van ieder moment kunnen genieten.

De onderstaande arrangementen voor de vernieuwing van jullie geloften zijn uitsluitend te reserveren met een verblijf in Paradise Cove Boutique Hotel.

Romantisch
Strand
  • € 935,- per bruidspaar
  • € 3.045,- per bruidspaar

Informatie
aanvragen

Ervaringen

Trouwen op het strand Mauritius Long Beach Sarah en joachim 
Onze trouw was fantastisch op Maurtius
Sarah en Joachim
12-07-2024

Dag Marco Onze trouw was fantastisch. Heel integer, warm en mooi. Onze weddingplanner, Morna was super! Een heel lieve vrouw die alles naar wens wou uitvoeren. Ik raad het iedereen aan om op deze manier te trouwen. Wat een dag!! Heel erg...
Lees verder...

Spring naar toolbar