Inspiratie

Renewal Nieuw-Zeeland – Westport

Voor koppels die op zoek zijn naar een betoverende locatie om hun geloften te vernieuwen, biedt Westport, Nieuw-Zeeland een verborgen schat die bekend staat als ‘The Arches’. Gelegen op korte afstand van Westport, kunnen jullie elkaar opnieuw het ‘ja-woord’ geven op deze magische plek bij eb.

‘The Arches’ is een adembenemende trouwlocatie met kilometers zeezicht en imposante zandstenen rotsformaties. Ver weg van de toeristische attracties, kunnen jullie in alle rust de trouwbelofte aan elkaar uitspreken, terwijl jullie genieten van een uniek uitzicht op de zee met ‘The Arches’ als achtergronddecor.

Deze idyllische omgeving biedt de perfecte setting voor koppels die tijdens hun rondreis door Nieuw-Zeeland willen trouwen op een van de mooiste locaties die alleen bekend zijn bij de lokale bevolking. Het geluid van de branding en de majestueuze aanblik van ‘The Arches’ voegen een vleugje magie toe aan jullie hernieuwde geloften.

Of je nu een intieme ceremonie met z’n tweeën wilt hebben of een klein gezelschap wilt uitnodigen om deze speciale gelegenheid te delen, ‘The Arches’ biedt een intieme en romantische sfeer. Het is de ideale plek om je liefde te vieren en je toewijding aan elkaar opnieuw uit te spreken.

Laat je betoveren door de natuurlijke schoonheid van ‘The Arches’ en beleef een onvergetelijk moment terwijl je de verbondenheid tussen jullie beide viert. Een vernieuwing van de trouwgeloften op deze prachtige locatie zal zeker een blijvende indruk achterlaten en een bijzondere herinnering creëren die voor altijd gekoesterd zal worden.

Strand
  • € 2.518,- per bruidspaar

Informatie
aanvragen

Spring naar toolbar