Inspiratie

Renewal Malta en Gozo

Het hart van de Middellandse Zee wordt gevormd door de Maltezer Archipel, gelegen tussen Sicilië en Tunesië. Eeuwenlang hebben zeevaarders, zowel oude als moderne, deze plek als ontmoetingspunt gebruikt. De invloed van verschillende culturen heeft diepe sporen achtergelaten op deze eilanden: Malta, Gozo en Comino hebben de mens al meer dan 7000 jaar onderdak, voedsel en toevlucht geboden.

Wat Malta echt uniek maakt, is dat een groot deel van het rijke verleden van deze archipel nog steeds duidelijk zichtbaar is. In vergelijking met andere landen telt Malta een indrukwekkend aantal monumenten op de werelderfgoedlijst. Een bezoek aan Mdina en de imposante vestingwerken rond Valletta mag dan ook niet ontbreken.

Met zijn zon het hele jaar door en kristalhelder water biedt deze eilandengroep een bijzondere locatie voor jullie Renewal of the Vows of huwelijksreis. De zonovergoten stranden zijn perfect voor ontspanning en romantische wandelingen langs de kustlijn. Bovendien kunnen jullie genieten van heerlijke mediterrane gerechten en de lokale gastvrijheid ervaren.

Malta biedt ook tal van activiteiten en bezienswaardigheden, zoals snorkelen in de prachtige blauwe grotten, het verkennen van historische ruïnes en het ontdekken van de levendige lokale markten. Of jullie nu geïnteresseerd zijn in geschiedenis, cultuur of gewoon willen genieten van de idyllische omgeving, de Maltezer Archipel heeft voor elk wat wils.

Romantisch
Stad
  • € 695,- per bruidspaar
  • € 1.800,- per bruidspaar
  • € 2.075,- per bruidspaar
  • € 3.750,- per bruidspaar

Informatie
aanvragen

Ervaringen

Trouwen Haven Malta 
Huwelijk op Malta
Marcel en Inge
21-06-2018

Wij zijn op 21 juni 2018 op Malta in het huwelijk getreden. Door Marco en zijn team is goed geluisterd naar onze wensen en zijn deze uitstekend vertaald. De voorbereiding verliep door de prettige communicatie naar wens en wij werden tijdig van...
Lees verder...

Spring naar toolbar