Inspiratie

Trouwen op Malta

In het hart van de Middellandse Zee, tussen Sicilië en Tunesië, ligt de Maltezer Archipel. Sinds duizenden jaren is dit de plaats waar de wegen van de oude en moderne zeevarenden elkaar kruisen. Een groot aantal culturen heeft dan ook onuitwisbare sporen achtergelaten. De eilanden Malta, Gozo en Comino dienden de mens meer dan 7000 jaar als verblijfplaats, voedselvoorziening en als toevluchtsoord.

Het unieke van Malta is dat een aanzienlijk deel van het rijke verleden van deze archipel nog zo duidelijk herkenbaar is. In vergelijking met andere landen heeft Malta een verbazingwekkend groot aantal monumenten op de werelderfgoedlijst. Zo is een bezoek aan Mdina en de imponerende vestingwerken rondom Valletta een must.

Met het hele jaar door zon en kristalhelder water, bieden de eilanden een bijzondere locatie voor een bruiloft of een huwelijksreis.

 

Romantisch
Stad
 • € 976,- per bruidspaar
 • € 1.931,- per bruidspaar
 • € 3.445,- per bruidspaar
 • € 1.945,- per bruidspaar

Informatie
aanvragen

  Wanneer je dit formulier gebruikt, ga je akkoord met de opslag en verwerking van jouw gegevens door deze website.

  Ervaringen

  Trouwen Haven Malta 
  Huwelijk op Malta
  Marcel en Inge
  21-06-2018

  Wij zijn op 21 juni 2018 op Malta in het huwelijk getreden. Door Marco en zijn team is goed geluisterd naar onze wensen en zijn deze uitstekend vertaald. De voorbereiding verliep door de prettige communicatie naar wens en wij werden tijdig van...
  Lees verder...

  Spring naar toolbar