Inspiratie

Fuerteventura – Spanje

Het Spaanse eiland Fuerteventura is een onderdeel van de Canarische Eilanden en is gelegen in de Atlantische Oceaan. De mooiste stranden, met een totale lengte van 55 km, liggen in het noorden en in het zuiden aan de oost- en westkust van het schiereiland Jandía. In het uiterste zuiden van het schiereiland ligt rondom de vuurtoren op Playa del Matorral een groen moerasgebied dat vanwege de bijzondere flora tot beschermd natuurgebied is verklaard. De goudgele en witte stranden zijn ontstaan door kalkafzettingen van zeedieren over een periode van tienduizenden jaren; de donkerkleurige zand- en kiezelstranden bestaan uit vermalen lavagesteente.

In het uiterste noordoosten ligt een prachtig duinengebied, El Jable (20 km2), dat samen met het eiland Los Lobos sinds 1982 een beschermd natuurgebied is: Parque Natural Dunas de Correlajo-Isla de Lobos. Bijzonder is hier het fenomeen van de ‘wandelende duinen’, dit zijn duinen die door de wind elk jaar een paar centimeter opschuiven. Een unieke locatie voor jullie bruiloft in Spanje!

Romantisch
Strand
  • € 2.650,- per bruidspaar

Informatie
aanvragen

Ervaringen

John van Oossanen Aanzoek in Fuerteventura 
Aanzoek op Fuerteventura, Spanje
John en Jeanette
2 oktober 2015

Tijdens onze vakantie op het Spaanse eiland Fuerteventura heeft Marco van Interweddings een top dag georganiseerd, zodat ik mijn vriendin origineel ten huwelijk kon vragen. Top restaurant, super locatie en mooie foto's op dit mooie gedeelte van...
Lees verder...

Spring naar toolbar