Inspiratie

Finland – Arctic SnowHotel

Arctic SnowHotel & Glass Igloos bevinden zich op de poolcirkel, op 30 minuten rijden van het centrum van Rovaniemi. Elke iglo beschikt over vloerverwarming en een glazen dak met uitzicht op de sterrenhemel. Het Arctic SnowHotel & Glass Igloos biedt een ijsbar, 3 restaurants en een alarmdienst die aangeeft wanneer het noorderlicht zichtbaar is. Jullie kunnen genieten van een sneeuwsauna en een buitenbubbelbad, evenals een sauna aan het Lehtojärvi-meer. In de restaurants worden karakteristiek Lapse specialiteiten met lokale ingrediënten geserveerd.

De iglo’s van het Arctic SnowHotel & Glass Igloos hebben een eigen badkamer met een douche. Op verzoek kan het ontbijt in jullie iglo geserveerd worden.

Bij het hotel kunt u tal van leuke activiteiten ondernemen, waaronder sneeuwsculpturen maken, sneeuwschoenwandelen en ijsvissen met een lokale gids.

SnowHotel
SnowHotel wordt elk jaar uit sneeuw en ijs gehouwen en biedt unieke kamers en onvergetelijke nachten omgeven door sneeuw en ijs. De muren en meubeloppervlakken van de unieke kamers zijn versierd met ijskunst en verlichte kunstwerken. De kamertemperatuur is 0–5 ° C, maar als jullie slaapzakken gebruiken die bedoeld zijn voor extreme omstandigheden in combinatie met rendiervachten, dan kunnen jullie er zeker van zijn dat het warm en comfortabel blijft.

Ice Restaurant and Ice Bar
De tafel is gemaakt van ijs – een fijne plek om te genieten van het smakelijke driegangendiner. In de Ice Bar worden drankjes geserveerd in glazen die volledig van ijs zijn gemaakt! Smaak en traditionele bereidingswijzen zijn kenmerkend voor de drie restaurants en het driegangendiner. De exquise stijl van het Ice Restaurant-servies op een ijstafel en de bevroren glazen die in de Ice Bar worden gebruikt, zijn gewoonweg verbluffend. Alle vleesproducten die in onze restaurants worden geserveerd komen uit Finland.

Glazen Iglo’s
De iglo’s met glazen dak bieden jullie de mogelijkheid om te slapen onder de sterrenhemel en het noorderlicht. Ook al is het hotel ver in het noorden, we kunnen nooit de verschijning van het noorderlicht garanderen. Slapen onder een glazen dak van 360º vergroot echter jullie kansen om de beroemde Aurora Borealis te zien. Elke iglo is buitengewoon goed geïsoleerd om ervoor te zorgen dat jullie zelfs in de koudste nachten geen last hebben van de kou – de temperatuur is hetzelfde als in normale hotelkamers. Het dak van de iglo is gemaakt van elektrisch verwarmd glas, waardoor het glas de ruimte niet zal koelen; het houdt eerder gelijkmatig verdeelde warmte vast terwijl alle sneeuw en ijs van het dak wordt gesmolten om jullie een uitstekend zicht naar de sterrenhemel te geven. Daarnaast zijn de iglo’s voorzien van vloerverwarming. De bedden in de iglo’s zijn in hoogte verstelbaar, waardoor jullie gemakkelijk de optimale positie kunnen instellen om te slapen of naar de lucht te kijken.

Ice Chapel
Gehuld in schitterende witte sneeuw, is de IJskapel de perfecte locatie voor het organiseren van jullie onvergetelijke trouwdag.

Avontuurlijk
Romantisch
Sneeuw
 • € 1.735,- per bruidspaar

Informatie
aanvragen

  Wanneer je dit formulier gebruikt, ga je akkoord met de opslag en verwerking van jouw gegevens door deze website.

  Ervaringen

  Trouwen in Finland 2020 
  Mooiste dag van ons leven in Finland!
  Ernst en Marion
  04-01-2020

  Graag willen wij jullie bedanken voor het perfect regelen van de trouwdag van onze dochter en haar partner in Kakslauttanen, Fins Lapland. We hebben genoten, niet alleen van die dag, maar ook van alle andere dagen. De trouwdag zelf was perfect...
  Lees verder...

  Spring naar toolbar