Inspiratie

Curaçao

Droom je van een bruiloft op een parelwit strand omgeven door wuivende palmbomen met het rustgevende geluid van de azuurblauwe zee op de achtergrond?

Voor wie aan de symboliek van het huwelijk een spirituele vorm wil geven, bestaat de mogelijkheid van een “Blessing” een ceremonieel samenzijn (naar de wens van het bruidspaar al of niet gebonden aan een specifieke religie), waarbij zij hun geloof in elkaar en hun belofte op een eigen, persoonlijke manier kunnen uitspreken in een “gewijde” sfeer.

Wil je de huwelijksbelofte op een eigen authentieke wijze opnieuw uitspreken en beleven, dan bestaat er de mogelijkheid om een “Renewal of the Vows” te arrangeren: een ceremonie, waarbij het bruidspaar, in een intieme sfeer, hun geloof in elkaar opnieuw uitspreken en vorm kunnen geven. Naar de wens van het bruidspaar kan de “Renewal of the Vows” al of niet gebonden zijn aan een specifieke religie.

Romantisch
Strand
  • € 2.295,- per bruidspaar

Informatie
aanvragen

Wanneer je dit formulier gebruikt, ga je akkoord met de opslag en verwerking van jouw gegevens door deze website.

Ervaringen

Trouwen op curacao 
Super ervaring Curacao
Jörg Böhnke
30-07-2018

We hebben het organiseren van onze trouwdag als zeer professioneel ervaren en alles...
Lees verder...

Willem en Galinda Curacao Renewal of the Vows 
Een onvergetelijke gebeurtenis
Willem & Galina

Wij hebben het perfect gehad op Curacao. Ook de inspanning en toevoegingen van jullie heeft dit alles tot een onvergetelijke gebeurtenis gemaakt. Met vriendelijke...
Lees verder...