Inspiratie

Curaçao – Avila Beach Hotel

Trouwen op Curaçao in het Avila Beach Hotel!

Droom je van een bruiloft op een parelwit strand omgeven door wuivende palmbomen met het rustgevende geluid van de azuurblauwe zee op de achtergrond? Of wensen jullie het jawoord te geven in een monumentaal landhuis uit de achttiende eeuw, omgeven door Caribische invloeden?

Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Onze Nederlandse weddingplanner is al 12,5 jaar gespecialiseerd in het realiseren van droomhuwelijken op één van de mooiste eilanden in de Cariben: Curaçao. Met onze kennis, creativiteit en brede netwerk nemen wij je al het werk uit handen zodat het niet bij dromen blijft en je daadwerkelijk kunt genieten van de mooiste dag van je leven.

Maar het is ook altijd tijd voor het Avila Beach Hotel. Aan twee prachtige baaien ligt Avila Beach Hotel klaar om je een onuitwisbare indruk te geven. Het hotel is meer dan 65 jaar een begrip op Curaçao. Hier zon je op een privéstrand en legt housekeeping producten van Rituals in de luxe badkamers.

Het Avila Beach Hotel is bij voorkeur geschikt voor koppels, van jong tot oud. Het hotel biedt verschillende soorten kamers in de La Belle Alliance, Octagon en ocean front Blues-vleugel. Bijkomstig voordeel: alle kamers bieden zeezicht!

Strand
  • € 3.721,- per bruidspaar

Informatie
aanvragen

Wanneer je dit formulier gebruikt, ga je akkoord met de opslag en verwerking van jouw gegevens door deze website.

Ervaringen

Trouwen op curacao 
Super ervaring Curacao
Jörg Böhnke
30-07-2018

We hebben het organiseren van onze trouwdag als zeer professioneel ervaren en alles...
Lees verder...