Inspiratie

Costa Rica – Tango Mar

Costa Rica is een klein land in Centraal-Amerika met een zeer rijke flora en fauna. Hier vinden we o.a. regenwouden, watervallen, vulkanen, en zwart-witte zandstranden tussen de Caribische en Pacifische kust. Rijden van kust tot kust duurt slechts drie uur met de auto, dus het is mogelijk om te surfen of ontspannen op de zwarte zandstranden van de Stille Oceaan en vervolgens snorkelen in de kalme Caribische wateren. Paardrijden, wandelen, vissen, en het verkennen van de uiteenlopende en kleurrijke ecosystemen zijn ook populaire excursies.

Een (rond)reis door Costa Rica is pas compleet met een paar dagen verblijf in Tango Mar. Dit is een paradijs op aarde. Werkelijk alles is hier subliem, de kamers, het ontbijt, de zwembaden, het strand… alles topkwaliteit.

Avontuurlijk
Strand
 • € 4.495,- per bruidspaar

Informatie
aanvragen

  Wanneer je dit formulier gebruikt, ga je akkoord met de opslag en verwerking van jouw gegevens door deze website.

  Ervaringen

   
  GE-WEL-DIG
  Esther
  16-12-2022

  Wat hebben wij genoten van ons huwelijk. Het is zo bijzonder om dit in het buitenland te mogen doen! Net een sprookje, heerlijk op het strand met een lekker zonnetje en de liefste, knapste man. Het fijne van alles was dat we eigenlijk bijna niks...
  Lees verder...

  Spring naar toolbar