Inspiratie

Vertraging Vliegreis

Wij werken samen met Claimeasy voor uw vertragingen. Zij erkennen het probleem dat het lastig is om als particuliere consument een financiële compensatie te ontvangen van de luchtvaartmaatschappij. Claimeasy is in het leven geroepen om consumenten hierbij te helpen. Indien u recht heeft op een compensatie dan kunt u de machtiging invullen en zal het professionele team aan de slag gaan om de compensatie te innen bij de luchtvaartmaatschappij.

Indien nodig staan zij u ook juridisch bij en starten we een proces tegen de luchtvaartmaatschappij. Hiervoor betaalt u geen kosten.

Alle luchtvaartmaatschappijen

U kunt terecht voor een claim tegen alle luchtvaartmaatschappijen. Indien u recht heeft op een compensatie zijn zij bereid te procederen tegen elke luchtvaartmaatschappij, ongeacht de daarbij komende kosten.

Duidelijk prijsbeleid

Zij werken op basis van ‘No Cure, No Pay’. Indien ze succesvol zijn in het innen van uw claim bij de luchtvaartmaatschappij, houden ze 29% van het bedrag in. Er zijn geen bijkomende administratiekosten en/of BTW. Zijn ze niet succesvol, dan zijn er geen kosten voor u!

Juridisch proces

Indien nodig gaat Claimeasy voor u naar de rechtbank. Zij werken samen met een gerenommeerd advocaten kantoor, zodat u krijgt waar u recht op heeft. Hiervoor rekenen wij geen extra kosten, ook niet als ze in rechtbank toch niet winnen.

Download hieronder de volmacht en hun algemene voorwaarden. Hierna stuurt u per persoon een volmacht in naar info@interweddings.nl en wij zorgen voor een snelle verwerking.

Volmacht
Algemene Voorwaarden 24-05-2018

Spring naar toolbar