Inspiratie

Trouwen op Rhodos: hotels

Amathus Elite Suites Rhodos Trouwen
Amathus Elite Suites in Ixia, Rhodos

Rhodos is een prachtig eiland met de mooie trouwlocaties. Wanneer je wilt trouwen op Rhodos is het echter ook belangrijk dat je in een prettig hotel verblijft. Als je ver van huis verblijft wil je er immers wel een beetje comfortabel bij zitten. Je vindt hier een aantal prachtige hotels die ongeveer tussen de €100,- en €300,- per nacht kosten. Wil je voor een speciale kamer kiezen? Dan komen daar waarschijnlijk nog kosten bij.

We nemen de volgende hotels met je door:

  • Lindos Princess Beach

Op een rustige locatie in Lardos en direct aan het strand ligt hotel Lindos Princess Beach. Echt een plek om met de hele familie naar toe te gaan. Hier is vervelen bijna niet mogelijk zo veel is er te doen voor jong en oud. Wil je toch even niets doen, bijvoorbeeld met een boekje in de zon? Pak dan een ligbedje op het strand en genieten maar.

  • Atrium Platinum Hotel

Het Atrium Platinum Hotel is een prachtig 5-sterren hotel met uitzicht op zee. Dit hotel beschikt over een spa en is daardoor ideaal om lekker te relaxen. Daarnaast heb je de beschikking tot een groot aantal diensten als beauty behandelingen of culinaire heerlijkheden. In dit hotel bevinden zich verschillende restaurants en twee gezellige barretjes.

  • Spirit of the Knights Boutique Hotel

Het Spirit of the Knights Boutique Hotel is een hotel dat beschikt over prachtige tuinen om in te zonnen en buiten een grote jacuzzi heeft. De kamers zijn in de zomer en winter op de juiste temperatuur. Vanuit dit hotel kun je massages afnemen, yoga klasjes boeken of een wandeling met gids maken.

  • In Camera Art Boutique Hotel

Dit kleinschalige hotel bevindt zich op een prachtige locatie op Rhodos. Het Camera Art Boutique Hotel heeft voor net getrouwde stelletjes een prachtige brochure opgesteld. In de brochure zie je prachtige foto’s van alle ruimtes in het hotel. Ook zie je dat er heerlijke bedden zijn en er zelfs een jacuzzi is. Dit hotel bevindt zich in het oude gedeelte van de stad Rhodos. Wanneer je een klein en romantisch hotel zoekt is dit perfect jullie.

  • Amathus Elite Suites Rhodos

Als je wilt genieten van de luxe van een 5-sterren hotel is dit een ideaal hotel. Dit hotel biedt uitzicht op zee en geeft je direct een romantisch gevoel. Daarnaast zit je in de buurt van het strand en kunnen jullie je eenvoudig afzonderen. Dit concept is speciaal ingericht op luxe en romantiek.

Trouwen op Rhodos met trouwarrangement van Interweddings

Interweddings kan je helpen bij het kiezen van een geschikt hotel. Daarnaast kunnen wij je helpen bij het organiseren van een ceremonie en kunnen we jullie huwelijk legaliseren. Wij hebben hier een aantal aantrekkelijke trouwarrangementen in Rhodos voor samengesteld.

Hoe kunnen wij je van dienst zijn?

074 3492358

Maandag t/m vrijdag: 09:00 – 18:00 uur
Zaterdag: op afspraak

info@interweddings.nl

Je ontvangt altijd binnen een aantal dagen van ons een antwoord.

Stuur ons een bericht

    Wanneer je dit formulier gebruikt, ga je akkoord met de opslag en verwerking van jouw gegevens door deze website.

    Spring naar toolbar