Inspiratie
 • Sensimar Lagoon Mauritius

  Het Sensimar Lagoon Mauritius is een mooi hotel in een prachtige omgeving met een vriendelijke staff en heerlijk eten. Gratis tocht met de glasbodem boot om te snorkelen is leuk evenals de gratis surfles die ze aanbieden.

  Lees verder
  Renewal of the vows Sensimar Lagoon Mauritius
 • Seychellen – Praslin – Constance Lémuria

  Dit uitmuntende en uitgestrekte resort wordt omgeven door adembenemende stranden en baaien, en een prachtig onderhouden privé 18-holes golfbaan. Ondanks een scala aan bezienswaardigheden gaat het geheel op in de weelderig begroeide omgeving.

  Lees verder
  constance lemuria resort seychellen praslin
 • Seychellen – Praslin

  In het nationale park Vallée de Mai vindt u een palmensoort die nergens anders ter wereld groeit: de Coco-de-Mer met haar sensuele vruchten gelijkend op een vrouwenbekken. Ze zijn verworden tot hét symbool van het eiland.

  Lees verder
  Trouwen Seychellen Praslin Anse Lazio
 • Seychellen – Mahé

  Mahé telt maar liefst 68 paradijselijke stranden. Verder vindt u er theeplantages en ’s werelds kleinste hoofdstad. De bonte verzameling restaurants wordt geroemd om de overheerlijke gerechten uit de Creoolse keuken met verrassende variaties van rijst, vis, kruiden en groenten.

  Lees verder
  Trouwen op Seychellen Mahe Anse Royale
 • Seychellen – La Digue

  De schoonheid van de stranden overtreft de schoonheid van het landschap. Het zilveren strand van Anse Source D’Argent, omzoomd met lichtroze granieten rotsblokken en kokospalmen, behoort zelfs tot de meest gefotografeerde ter wereld.

  Lees verder
  Seychellen la Digue Anse La Source dArgent 2

Afrika

Trouwen in Afrika maakt een romantische bruiloft in combinatie met een avontuurlijke reis mogelijk. Daarnaast kun je in Afrika terecht voor prachtige eilanden als Mauritius of de Seychellen.

Afrika is qua continent van een enorme oppervlakte en kenmerkt zich door de uitgestrekte natuur en het soms zeer bijzondere landschap. Zo bestaat een deel van het continent uit woestijn, is er regenwoud, savanne en nog veel meer. Veel mensen denken dat het altijd warm is in Afrika, maar ook hier varieert het weer per seizoen.

De Ligging

Door de ligging ten opzichte van Europa zijn de seizoenen op dit continent soms omgekeerd. Zo is het in Zuid-Afrika zomer als het hier winter is en kun je overwinteren en trouwen dus goed combineren!

Als je trouwt doe je dat het liefst gelijk goed. Op Afrika zit je voor mooie locaties op het juiste continent en vind je een paar van de mooiste trouwlocaties ter wereld. Denk bijvoorbeeld aan Mauritius en de Seychellen.

Mauritius

Mauritius is een tropisch eiland dat op grote afstand van het vasteland van Afrika ligt. Het eiland kent een prachtige kustlijn en uitgebreid laaggebergte dat mooi tegen de kust afsteekt. Het eiland is omgeven door koraal en biedt zowel voor jullie trouwerij als trouwreis mogelijkheden.

De Seychellen

Dan zijn er ook nog de Seychellen. Een droombestemming voor veel stelletjes en een prachtige plek om van het strand te genieten. De Seychellen is opgebouwd uit maar liefst 115 verschillende eilanden waar slechts een deel van wordt bewoond. De eilandengroep vormt een land dat sterk ontwikkeld is en uitstekende faciliteiten biedt om te trouwen.

Laat je meevoeren door de prachtige sfeer van Afrika en vind in dit continent een trouwlocatie die bij jullie beide past. Je kunt kiezen voor een intieme bruiloft of een bruiloft met gasten.

 • Once upon a time in Mauritius

  28 juli 2018 zijn wij getrouwd op Mauritius in Mystik Lifestyle (Mont Choisy). Voorafgaand aan de bruiloft zijn wij door Marco erg goed geïnformeerd over de papieren die wij moesten aanleveren en voor wanneer dit geregeld moest zijn. Ook hebben we een uitgebreide folder gehad waarin ons... Lees meer ›

  Brian & Alice Tjokroatmo
 • Mauritius; trouwreis waar je van droomt!

  We waren van plan om met z'n tween in het buitenland trouwen, maar we hadden nog geen concrete idee. Door goed naar onze wensen te luisteren heeft Marco samen met ons de ideale bestemming gevonden, en het werd uiteindelijk een trouwreis waar je van droomt! Onze honeymoon destination was het Resort... Lees meer ›

  Christine en Remko
 • Magisch Mauritius

  Op 21 juni 2018 zijn we getrouwd op Mauritius. Vanaf het eerste contact met Marco werden we goed begeleid en werd veel uit handen genomen. Zo konden we rustig naar de vakantie toeleven. Ook de reis naar Zuid Afrika is door Interweddings geboekt en ook dit was tot in de puntjes geregeld. De dag... Lees meer ›

  Frank en Claudia
 • Onze droom kwam uit op Mauritius

  Wij hebben ons droomhuwelijk gekregen op Mauritius, Dinarobin Beachcomber. wat een prachtige locatie en zeer vriendelijk en behulpzaam personeel en weddingplanner. Een mooie locatie op het gras aan het strand, prachtige omgeving, alles goed geregeld, vlinders in onze buik en onze droom die hier... Lees meer ›

  Bohunka en Edwin