Inspiratie
 • Nieuw Zeeland – Christchurch

  Op zoek naar het paradijs voor jullie same-sex-wedding? Wij hebben het gevonden! Mooi aangelegde tuinen met grote oude bomen en uitgestrekte gazons omringen een prachtige vijver.

  Lees verder
  Homohuwelijk Nieuw Zeeland
 • Nieuw-Zeeland – Hot Air Balloon

  Als je zoekt naar romantiek en avontuur, dan is deze bruiloft perfect voor jullie! Ervaar de pure magie van een ballonvaart over de vlaktes van Nieuw-Zeeland en de adembenemende schoonheid van het uitzicht.

  Lees verder
 • Nieuw-Zeeland – Sky Dive

  Je houdt van je verloofde tot de maan en weer terug? Waarom wagen jullie die sprong niet letterlijk door samen uit een vliegtuig in de Nieuw-Zeelandse hemel te springen. Trouw met elkaar op 12000ft!

  Lees verder

Oceanië

Oceanië is de verzamelnaam voor Nieuw-Zeeland, Nieuw Guinea en Australië. Het wonderschone collectief is ver vliegen van Nederland, maar bij aankomst staat je een geweldige beloning te wachten. In zowel Australië als Nieuw-Zeeland kun je op allerlei locaties terecht om op bijzondere wijze in het huwelijk te treden.

Australië

Doordat Australië op grote afstand ligt van Europa is er daar sprake van een compleet andere wereld. Zo tref je kangoeroes aan, vind je er prachtige rotsformaties en is de kustlijn adembenemend. De Aboriginals zijn de meest oorspronkelijke bewoners van Australië en in het land vind je dan ook allerlei overblijfselen van hen. De meeste inwoners en bedrijvigheid vind je in de aan de kust gelegen steden als onder andere Sydney, Melbourne, Brisbane en Perth. Zoek je rust? Dan kun je het best uit de voeten in het binnenland of genieten van de zee en het strand in kleinere kustplaatjes.

Nieuw-Zeeland

Nieuw-Zeeland ligt los van Australië en bestaat uit twee grote delen. Nieuw-Zeeland is vooral bekend om haar prachtige natuur en herbergt ook mooie steden als Wellington en Christchurch. Geniet in Nieuw-Zeeland van de prachtige flora en fauna die het land herbergt en maak een zeer bijzondere trouwreportage. In Nieuw-Zeeland vind je ook tal van bezienswaardigheden die het bekijken waard zijn. Denk aan onbewoonde eilanden om Nieuw-Zeeland heen of één van de nationale parken. Nieuw-Zeeland kent een zeeklimaat en het grootste verschil qua weer zit hem in het oosten en westen. In het oosten is het vaker droog en in het westen regent het meer.

Trouwen in Oceanië biedt zoals je ziet dus volop mogelijkheden. Zowel trouwen op het strand, in een park of midden in de natuur behoort tot de opties. Trouw samen of nodig ook gasten uit om jullie dag onvergetelijk te maken. De meeste stellen combineren het huwelijk met een uitgebreide reis over het continent.

 • Getrouwd in het prachtige Lake Tekapo Nieuw-Zeeland

  Wij hebben ons huwelijk in Nieuw Zeeland laten regelen door Interweddings. Wij zijn getrouwd in het prachtige Lake Tekapo. Let wel op; het weer kan daar heel grillig zijn! Onze trouwambtenaar was een hele prettige en humoristische man, de fotograaf was top! Het was best spannend wie we daar zouden... Lees meer ›

  Tanja en Dirkjan
 • We hadden ons niet meer kunnen wensen!

  Marco heeft ons goed geholpen bij het regelen van onze bruiloft in Nieuw Zeeland. Wij hebben een prachtige en perfect geregelde trouwdag gehad bij Lake Tekapo. We hadden ons niet meer kunnen wensen! Voor de bruiloft kwam veel papierwerk kijken, zowel ervoor als erna. Het was fijn om ons hier geen... Lees meer ›

  Ruben en Leonie