Inspiratie
 • Courtyard by Marriott Bonaire Dive Resort ****

  Een prachtig hotel: het Courtyard by Marriott Bonaire Dive Resort. Dit hotel is ideaal als trouwlocatie, beschikt over een eigen duikschool en is te herkennen aan de Caribische gastvrijheid.

  Lees verder
  Trouwen Courtyard by Marriott Bonaire
 • Bonaire

  Voel, ruik en proef de diversiteit van culturen die de geschiedenis van Bonaire heeft gevormd. Geniet en relax van de wereld-klasse gerechten onder de romantische met sterren gevulde hemel en ontdek waarom Bonaire het Caribische eiland is voor jullie huwelijk.

  Lees verder
  Homohuwelijk op Bonaire strand

Bonaire

Trouwen op Bonaire, één van de bijzondere gemeenten van Nederland. Zie je dit als de ideale locatie om elkaar het ja-woord te geven? En zie je jezelf al met een cocktail in de hand genieten van een gemiddelde buitentemperatuur van maar liefst 30 °C? Dan is Bonaire jullie ideale trouwlocatie.

Het strand en de prachtige zee zijn voor veel mensen de belangrijkste reden om voor Bonaire te kiezen. Je vindt er echter nog veel meer dan dat. Denk aan een prachtige onderwaterwereld om bijvoorbeeld te duiken en de natuurparken die het eiland rijk is.

De natuur van Bonaire

Een groot deel van Bonaire is beschermd natuurgebied en biedt een rijk gebied aan vogels en andere dieren. Je vindt er onder andere hagedissen en leguanen.

Voor Bonaire ligt een klein eiland dat toepasselijk Klein Bonaire genoemd wordt. Het eiland is divers wat betreft de beplanting en onder andere het hoge aantal cactussen valt op. Op Klein Bonaire komen maar liefst 76 plantensoorten en meer dan 50 diersoorten voor. Ook vind je er zeeschildpadden en is het eiland omringt met bijzondere koraalriffen. Zoek je de kenmerkende rode flamingo’s? Ook dan zit je op Klein Bonaire op de juiste locatie. Op de zoutmeren vind je één van de grootste populaties ter wereld.

Uitgaansgelegenheden op Bonaire

Bonaire beschikt over een ruime variatie aan barretjes en restaurants. Reken op een menukaart zoals je deze ook in Europa tegenkomt, maar dan beïnvloed door de tropische omgeving van de Cariben. Bonaire is in tegenstelling tot Aruba en Curaçao rustiger wat betreft het uitgaansleven. Volgens veel toeristen komt het eiland daardoor nog beter uit de verf en is het een romantische locatie waar je heerlijk tot rust kunt komen. Naast het tropische gedeelte van het eiland is ook het gedeelte met historische gebouwen zeer aantrekkelijk.

Zie jij Bonaire als de ideale trouwlocatie? Vier je bruiloft er dan samen of met vrienden en familie. Het eiland en de aanwezige faciliteiten lenen zich er uitstekend voor.

 • Onze ervaring met Interweddings was heel goed!

  Onze ervaring met Interweddings was heel goed! We zijn in juni 2016 op Bonaire getrouwd en het was super!! We hebben op vrij korte termijn alles goed kunnen regelen mede dankzij Marco, we werden vriendelijk geholpen en op alle vragen kregen we een duidelijk antwoord. Onze weddingplanner op locatie... Lees meer ›

  Rob en Anne
Spring naar toolbar