Inspiratie

Trouwen op Kythnos

Kythnos ligt in de westelijke Cycladen, tussen Serifos en Kea. Dit mooie onbekende eiland is nog niet ontdekt door de toeristen. De trotse eilandbewoners noemen hun eiland Thermia.  Deze naam heeft betrekking op de natuurlijke warmwaterbronnen in de omgeving van Agia Irini en Loutra.
De meeste bezoekers komen naar het eiland voor de prachtige zandstranden zoals Ai Sostis, Kastelas, Sarantos, Kolona en de afgelegen stranden van Agios Ioannis en Kolona. De oppervlakte van Kythnos is 99 km2 en de kustlijn is prachtig en 100km lang prachtige baaien en stranden, maar liefst 65 stranden kunnen jullie bezoeken veelal via onverharde wegen te bereiken.
Kythnos heeft een typisch Cycladen landschap dat bestaat uit kale en droge heuvels die omgeven zijn door stenen muren die kilometers lang zijn. De 350 witte kapelletjes sieren romantisch het eiland en in de dorpjes kunnen jullie heerlijk slenteren over de smalle geplaveide straatjes en steegjes. De witte huizen, gezellige pleintjes en mooie kerken en windmolens geeft het geheel een heerlijke Griekse sfeer.
Vijgen, honing en amandelen kunnen jullie niet verser dan vers eten op dit ongerepte eiland.

Romantisch
Strand
  • € 4.686,- per bruidspaar

Informatie
aanvragen

    Wanneer je dit formulier gebruikt, ga je akkoord met de opslag en verwerking van jouw gegevens door deze website.

    Spring naar toolbar