Inspiratie

Bonaire

Stel je voor een ongerepte Caribische bestemming en onvergetelijke mensen. Dit is Bonaire, en dit kleine vakantie paradijs wacht op iedere bezoeker met eindeloze mogelijkheden op het eiland, de zee en de excursies. Van natuurgebieden in overvloed met flamingo’s, snorkelen of zeilen in Bonaire National Marine Park.

Voel, ruik en proef de diversiteit van culturen die de geschiedenis van Bonaire heeft gevormd. Luister naar de zoete klanken van Papiamento, de lokale taal. Geniet van de wereld-klasse gerechten onder de romantische met sterren gevulde hemel en ontdek waarom Bonaire het Caribische eiland is voor jullie Renewal of the Vows.

Bruidsparen ontdekken dat elkaar opnieuw de trouwbelofte afleggen in het Caribisch gebied niet alleen exotisch en leuk is, maar het is ook een betaalbare manier om nogmaals te zeggen, “Ja-ik wil”. Zet je gedachten op genieten en laat onze weddingplanner op Bonaire jullie ontzorgen.

Schelpen op trouwlocatie Bonaire
Trouwen op het strand van Bonaire
Romantisch
Strand
  • € 1.041,- per bruidspaar

Informatie
aanvragen

Wanneer je dit formulier gebruikt, ga je akkoord met de opslag en verwerking van jouw gegevens door deze website.

Ervaringen

Rob en Anne trouwen op Bonaire 
Onze ervaring met Interweddings was heel goed!
Rob en Anne
23 juni 2016

Onze ervaring met Interweddings was heel goed! We zijn in juni 2016 op Bonaire getrouwd en het was super!! We hebben op vrij korte termijn alles goed kunnen regelen mede dankzij Marco, we werden vriendelijk geholpen en op alle vragen kregen we een...
Lees verder...